Wie ben ik?

Communicatie: Als ik mijzelf zou moeten omschrijven in één woord, dan is communicatie dat woord. Maar ook hoe ik naar van wereld kijk. Door communicatie andere talenten op: spontaniteit, toegankelijkheid en vallen. Tien eigenschappen vormen de basis van wie ik ben, in mijn persoonlijke en professionele leven.

“Spontaniteit, toegankelijkheid en relevant. Tien eigenschappen vormen de basis van wie ik ben, of het nu persoonlijk of professioneel is.””

Communicatie is van hoofdpijler in mijn professioneel leven. In de laatste tien jaar is communicatie mijn trouwe metgezel geweest tijdens mijn leerproces. Ik heb nieuwe leren leren kennen, nieuwe talen leren, en obstakels overwonen. Ik heb achtereenvolgens in Brazilië gewoond, Nederland, Argentinië, come jaar Brazilië en nu ben ik al weer slecht een jaar terug in Nederland.

Juist tien leerervaringen hebben mij geholpen om richting te geven aan mijn huidige professionele carrière. Mijn omvangrijke kruidencombinatie met mijn Life Coach Training heeft mijn ontwikkelde positie gebracht om u te helpen met het ontwikkelen van hun talenten.

Over mijn werk

In de functie van Coach is het mijn missie om de ondersteuning te gebruiken aan mensen, zodat ze volledig de persoon kunnen zijn,
of worden, die ze willen zijn, zowel persoonlijk als professioneel perspectief.
Dat kan ook worden bereikt iemand zich aanpast aan een nieuwe werkelijkheid en/of zichzelf herontdekt.

Mijn werk als Coach bestaat uit het bevorderen van zelfkennis, motiveren en voorzien in ondersteuning zodat iemand zich bewust wordt van zijn gedrag
en vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om het beoogde doel te halen.
Bovendien helpen ik mensen beslissingen en acties te overdenken die belangrijk zijn om te bepalen welke nodig acties
zijn om verlangens uit te laten komen en doelen te halen.
Hoofdzakelijk om iemand in staat te stellen om te zijn wie hij werkelijk wil zijn en waar hij wil staan.