Wie ben ik

Wie ben ik

Communicatie: Als ik mijzelf zou moeten omschrijven in één woord, dan is communicatie dat woord. Maar ook hoe ik naar de wereld kijk. Door communicatie vallen andere talenten op: spontaniteit, toegankelijkheid en nieuwsgierigheid. Deze eigenschappen vormen de basis van wie ik ben, in mijn persoonlijke en professionele leven.

Spontaniteit, toegankelijkheid en nieuwsgierigheid. Deze eigenschappen vormen de basis van wie ik ben, of het nu persoonlijk of professioneel is.

Communicatie is de hoofdpijler in mijn professionele leven. In de laatste tien jaar is communicatie mijn trouwe metgezel geweest tijdens mijn leerproces. Ik heb nieuwe culturen leren kennen, nieuwe talen geleerd, en talrijke obstakels overwonnen. Ik heb achtereenvolgens in Brazilië gewoond, Nederland, Argentinië, vier jaar Brazilië en nu ben ik al weer ruim een jaar terug in Nederland.

Juist deze leerervaringen hebben mij geholpen om richting te geven aan mijn huidige professionele carrière. Mijn omvangrijke ervaring in combinatie met mijn Life Coach Training heeft mij in de verlangde positie gebracht om mensen te helpen met het overwinnen van hun obstakels en het ontwikkelen van hun talenten.

Over mijn werk

In de functie van Coach is het mijn missie om de benodigde ondersteuning te verlenen aan mensen, zodat ze volledig de persoon kunnen zijn, of worden, die ze willen zijn, zowel vanuit persoonlijk als professioneel perspectief. Dat kan ook bereikt worden doordat iemand zich aanpast aan een nieuwe werkelijkheid en/of zichzelf herontdekt.

Mijn werk als Coach bestaat uit het bevorderen van zelfkennis, motiveren en voorzien in ondersteuning zodat iemand zich bewust wordt van zijn gedrag en vaardigheden kan ontwikkelen die nodig zijn om het grotere doel te bereiken. Bovendien help ik mensen beslissingen en acties te overdenken die beslist belangrijk zijn om te bepalen welke acties nodig zijn om verlangens uit te laten komen en doelen te halen. Hoofdzakelijk om iemand in staat te stellen om te zijn wie hij werkelijk wil zijn en waar hij wil staan.