Integratie & Nieuwkomers traject

” Je hoeft jezelf niet kwijt te raken om in een nieuwe cultuur te integreren”

Ben je nieuw in Nederland of woon je hier al jaren, maar loop je vast in de Nederlandse samenleving? In het integratietraject help ik je om hier je weg te vinden zonder jezelf kwijt te raken.

Hoe kan je meedraaien in een ander land en je aanpassen, terwijl je dicht bij jezelf blijft? Dit is iets waar ik veel mensen mee zie worstelen. Mensen die nieuw zijn in Nederland, maar ook mensen die hier al jaren wonen, en zich nog steeds een buitenstaander voelen. Ze zitten vast tussen de Nederlandse cultuur en de cultuur van het land waar ze vandaan kwamen.

Vaak zitten hieraan beperkende gedachten, gedragingen en/of overtuigingen ten grondslag. Die leiden tot stress, eenzaamheid en in veel gevallen ook tot isolement, in zowel het persoonlijke als professionele leven.

In het integratietraject zet ik je ertoe aan om na te denken over de impact van een gebrek aan flexibiliteit en aanpassingsvermogen in je leven. Samen zullen we op een duidelijke, rationele manier analyseren welke stappen er nodig zijn om je doel te bereiken. Ik help je om je plek hier te vinden en beter mee te draaien in de samenleving, terwijl je ondertussen dicht bij jezelf blijft.

Hoe ziet het traject eruit?

Het coachingstraject is bedoeld voor volwassenen (18+) in alle levensfasen, die het moeilijk vinden om zich aan te passen aan een nieuwe situatie. Het traject duurt meestal drie maanden met om de week een sessie van twee uur. Daarnaast is er tijdens het traject onbeperkt ruimte voor telefonisch contact of contact via de mail.

In een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek kijken we of ik je kan helpen en hoe het traject er voor jou uit kan zien. De coaching is mogelijk in verschillende talen.

De kosten voor de sessies zijn 90 euro per uur. De kosten voor de sessies worden niet vergoed. Wel kan het zijn dat je werkgever de kosten voor je vergoed.

Heb je vragen?

4 + 4 =

Over mij

Mijn naam is Priscila da Silva van der Maas en ik ben gecertificeerde coach, gespecialiseerd in stress & burn-out en integratie. Ik heb achtereenvolgens in Brazilië, Nederland, Argentinië gewoond en ben sinds een paar jaar terug in Nederland, waar ik doe wat ik het allerliefste doe: mensen helpen.

Priscila is vriendelijk, luistert goed en geeft goede tips. Ik raad Querencia coaching zeker aan!
★★★★★

- J. Sloot

Priscila is een geweldige professional. Ze luistert aandachtig en bedachtzaam en helpt je om je volledige potentie te bereiken en je focus op de toekomst te verbeteren.
★★★★★
- R. Mendez

Mijn ervaring met Priscila is dat ze ontzettend goed kan luisteren en de juiste vragen weet te stellen
★★★★★

- C. Chaparro